Jdi na obsah Jdi na menu

Kde udělali chybu pánové Miroslav Kalousek a Tomáš Zdechovský?

 

Otázka:

Pan Miroslav Kalousek rozehrál s Europoslancem Tomášem Zdechovským, jak všichni dobře víme, frašku zvanou „stíhaný pan Babiš“, napřed jako stíhaný poslanec, poté jako stíhaný místopředseda vlády a nakonec jako stíhaný premiér.

Když byla dotace ve výši 50 mil. Kč vrácena nezbylo panu Europoslancovi Tomáši Zdechovskému než oči pro pláč a proto musel začít s očerňovací akcíBruselu, kde sice škodí celé České republice, ale díky jeho politickému zařazení (KDU-ČSL) - předvoj Sudetoněmeckého landsmanšaftu (viz. pánové Herman a Bělobrádek) to hravě ustojí.

Zato pan Miroslav Kalousek to má mnohem těžší, ale za pomoci pana Šídla, Slonkové a Kubíka se snaží co mu síly stačí. Potřeboval by mnohem více demonstrantů a novou tibetskou vlajku, kterou  by si mohl zase obmotat kolem těla a zakrýt tím svoje prohřešky, na které občas někdo upozorní (a nejedná se o nějakých 50 mil. Kč.).

Moje otázka zní: podaří se těmto pánům nemožné? Udělali snad nějakou chybu?

Odpověď:

Nevíme, musíte si počkat na nové volby do Europarlamentu a do Poslanecké sněmovny ČR. Voliči Vám řeknou, kde byla pomyslná pravda.