Koncept nazvaný Crystal Skye ale samozřejmě nevyjde levně. Celý balíček, který nezahrnuje pouze letenku, ale například i slavnostní večeři v luxusním hotelu, stojí 26 000 dolarů, tedy na zhruba 594 000 korun. Po novoročním přípitku se účastníci „nalodí“ na palubu letadla, přeletí datovou hranici a podruhé si silvestrovskou oslavu užijí v americkém Las Vegas, kde zamíří třeba na koncert Céline Dion.

Společnost Crystal Cruises představila podobný koncept už loni, kdy zájemcům rovněž nabízela dvojitou oslavu Silvestra, tenkrát ovšem v Sydney a Honolulu na Havaji. Účastníci, kteří zaplatili 19 999 dolarů (457 000 korun) mohli sledovat novoroční ohňostroj nad sydneyským přístavem nebo povečeřet na bývalé válečné lodi amerického námořnictva USS Missouri.

„Potěšeni úspěchem našeho předchozího novoročního letu ze Sydney na Havaj, jsme chtěli pro naše zákazníky vytvořit něco ještě pamětihodnějšího. Z Tokia i Las Vegas jim proto nabídneme to nejlepší, stejně jako na palubě našeho soukromého tryskáče, kde o ně bude královsky postaráno,“ uvedl ředitel Crystal Cruises pro Asii Thatcher Brown. Let bude uskutečněn v Boeingu 777-200LR.

Autor: mšv, Novinky