Jdi na obsah Jdi na menu

Cestování

pyramida.jpeg

Amerika a další zajímavé destinace pro Vás

International Media & Business Group

Nabízíme Vám možnost nakupování zájezdů, letenek, ubytování, dopravy a dalších cestovních produktů a služeb na nejlepších webech, které provozují prověřené cestovní kanceláře a agentury.

  Cestujte levně   Amerika  

Objednávejte online ještě dnes!

 

 

Příspěvky

Cestování se psem - autem na dovolenou

Řada majitelů psů vyráží se svými psy na dovolenou autem. Počasí venku nahrává výletům a víkendům stráveným v přírodě. Přeci bychom psy nenechali zavřené doma, když i oni si takový výlet pěkně užijí.

 
19. 7. 2018 | | Rubrika: Cestování

Česko jako lázeňská velmoc. Kde si užijete pohodlí a péči v příjemném prostředí?

Celé naše území je poseto ostrůvky zdraví a vybere si doopravdy každý bez ohledu na věk, kondici, finanční a časové možnosti. Lázeňství vždy patřilo mezi naše klenoty a i dnes se české resorty a lázně těší celosvětovému věhlasu. Naleznete je prakticky v každém koutě naší republiky. K nejznámějším komplexům u nás patří lázeňský trojúhelník západočeských měst Karlovy Vary, Františkovy Lázně a Mariánské Lázně. 

 
14. 7. 2018 | | Rubrika: Cestování

Nizozemí, to není jen Amsterdam, tulipány a větrné mlýny. Objevte fríský ostrov Texel

Slyšeli jste někdy o Fríských ostrovech? Jsou to kousky země v Severním moři tvořící pás, který se táhne podél pevniny Nizozemska, Německa a Dánska. Ostrovy se dělí na Západofríské (patří Nizozemsku), Východofríské (patří Německu) a Severofríské (některé patří Dánsku a některé Německu).

 
14. 7. 2018 | | Rubrika: Cestování

Nejnavštěvovanější polské destinace. Místa, která byste neměli vynechat

První místo v žebříčku nejnavštěvovanějších polských destinací asi nikoho nepřekvapí, další už ano. V první desítce ovšem bodují nejen historické památky, ale také významná poutní místa a malebné hory. Čeští turisté ocení, že řada polských magnetů leží jen nedaleko českých hranic, takže k jejich dosažení vám stačí pár hodin autem.

 
14. 7. 2018 | | Rubrika: Cestování